Bewegen

LEren, herhalen, progressie

COachen en Boksen - Kickboksen - gewichtTraining

Beweging is goed voor het lichaam en de geest. Verschillende onderzoeken hebben het gunstige effect van beweging op de lichamelijke conditie aangetoond. Vooral intensieve beweging waar je van buiten adem raakt, lijkt de cognitie - het denkvermogen van de hersenen - positief te beïnvloeden.

Samen met onze partner Strong PT in Naaldwijk bieden we beweegprogramma's aan in combinatie met bewegen.
Dat bewegen kan van alles zijn: Boksen, Kickboksen, CrossFit, Gewichttraining, Fitness etc. Maar een stuk wandelen is ook mogelijk!

De combinatie van praten en bewegen doet vaak goed voor mensen. Je verhaal vertellen en daarna het lichaam laten werken om de stress kwijt te raken! Ook als we met kinderen of jeugd werken dan merken we dat een bewegende coaching sessie vaak een goed resultaat geeft!

Onze coaches hebben naast levenservaring, jarenlange trainingservaring op verschillende vlakken van sport. Onze coaches gaan regelmatig naar trainingen, volgen opleidingen en worden regelmatig bijgespijkerd. Zo kunnen we altijd een passend beweegplan aanbieden om met jou aan de slag te gaan en te werken aan je doelen.  We nodigen je dus graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Kijken hoe dat voelt. We bespreken dan wat jij verwacht, wat je van ons kunt verwachten en we maken duidelijke afspraken. 

Drink een kopje koffie of thee met een van onze coaches en wellicht kunnen wij je helpen om een stap vooruit te doen. 

Wat is het verschil tussen therapie en coaching?

Een veel gestelde vraag. Terecht ook.Het verschil tussen ttherapie en coaching zit vaak in de manier van benaderen, de werkwijze en de doelen die worden gesteld. Een coach begeleidt mensen op positieve wijze naar verandering. 

Denk aan doelen stellen. Doelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, beslissingen maken en zakelijke capaciteiten of vaardigheden. Tijdens het coach traject bekijken we het huidige kunnen en er worden handvatten aangereikt om vooruit te gaan.

Bij therapie ligt de focus op het verhelpen van mentale blokkades of psychische klachten, waarbij er door middel van gesprekken onderliggende oorzaken naar boven worden gehaald en er wordt gestreefd naar een hersteld welbevinden. In zo’n traject is er vaak meer tijd nodig voor het behalen van doelen. 

Problemen versus Opties

Wij helpen je om opties te zien in een, voor jou, niet eenvoudige situatie. Wij zijn jouw 'option facilitator' zodat jij jouw eigen 'problem solver' kan zijn!