Coaching

Accepteren, analyseren, Structureren

ZELF Doen, met onze hulp

Onze coaches helpen je een spiegel voor te houden, je doelen te bereiken en je (sneller) te ontwikkelen. Goede coaching leidt tot verandering (lifestyle of denkwijzen) en heeft resultaat.

Onze coaches helpen je een spiegel voor te houden, je doelen te bereiken en je (sneller) te ontwikkelen. Goede coaching leidt tot verandering (lifestyle of denkwijzen) en heeft resultaat.

De manier waarop we coachen is down to earth. Geen zweverig gedoe maar een eerlijk verhaal. To the point. Op een respectvolle en fijne manier uitzoeken waar het om draait en wat het knelpunt is. Als coaching nieuw voor je is, begrijpen we heel goed dat je wellicht twijfelt. Dat is begrijpelijk. Je gaat immers vaak persoonlijke onderwerpen vertellen. Er dient dus vertrouwen te zijn. Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij een coach. Is coaching echt wat voor jou? Kan een coach van Ruinard Coaching & Advies je helpen? Die vraag helpen we je graag beantwoorden tijdens een vrijblijvend gesprek. We zijn ook eerlijk als we je niet kunnen helpen en gaan geen traject met je aan als we denken dat je een andere vorm van hulp of coaching nodig hebt.

De coaches van Ruinard Coaching & Advies hebben naast levenservaring, jarenlange coachingservaring. Wij zijn option facilitators die helpen om je mogelijkheden te laten zien waarmee je verder kunt. Onze coaches gaan regelmatig naar trainingen, volgen opleidingen en worden regelmatig bijgespijkerd. Zijn we daarom geschikt om jou te coachen? Geen idee, dat ligt helemaal aan de hulpvraag en of "het goed voelt" voor je. We nodigen je dus graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Kijken hoe dat voelt. 
We bespreken dan wat jij verwacht, wat je van ons kunt verwachten en we maken duidelijke afspraken.

Drink een kopje koffie of thee met een van onze coaches en wellicht kunnen wij je helpen om een stap vooruit te doen.

Een coach van Ruinard Coaching & Advies helpt je om opties te zien in een, voor jou, niet eenvoudige situatie. Wij zijn jouw 'option facilitator' zodat jij jouw eigen 'problem solver' kan zijn!