Mindset

wAT DENK JE ZELF?

De basis tot succes

Mindset is een onderschatte kant van het omgaan met dagelijkse gebeurtenissen of juist die uit het verleden. Iedereen heeft een mindset en deze speelt een grote rol! Het scenario waar je je in bevindt kan veel invloed hebben op je mindset en andersom. 

Maar wat is je basis mindset? Wil je leren of stil blijven staan? Denk je bij voorbaat al dat je het niet kunt?  Maak je beslissingen op basis van het verleden (ja maar) of ga je nadenken over wat er allemaal kan gebeuren (stel dat)? Wat "zeg" je tegen jezelf? Help je jezelf of werk je jezelf juist tegen?

In onze manier van coachen wordt veel aandacht besteed aan mindset. Het is een feit dat de manier waarop je denkt invloed heeft op je dagelijkse leven en dus ook je handelen! Aan het einde van de dag ben jijzelf verantwoordelijk voor jezelf. Of het nu gaat om je eigen denkwijzes, je gezin, je familie, vrienden of op het werk. Je hebt nu eenmaal relatief weinig invloed op een ander (klant, kind of bepaalde situaties). 
Maar je hebt wel invloed op je eigen mindset! 

Een lang verhaal kort: Mindset is de schakel tussen wel, niet of minder gewenst handelen. Een positieve, realistische mindset gebaseerd op feiten, cijfers, psychologie, fysiologie en kinesiologie geeft je een voorsprong in welke situatie dan ook.