Over ons

Down To earth coaches met levenservaring

MISSIE en VisiE

Ruinard Coaching & Advies is ontstaan door de steeds grotere behoefte naar coaching (en advies) vanuit onze bedrijven in sport, personal training en ons trainingsbureau (in agressie en geweld). 

Ons team van coaches staat dagelijks met passie klaar om mensen mentaal vooruit te brengen. Ruinard Coaching & Advies heeft een specialisatie in het verbeteren van zelfvertrouwen, weerbaarheidstraining, anti-pesten training, verhogen van persoonlijke en professionele veiligheid, angstmanagement, mindset training en lifestyle trainingen. Met praktische trainingen en coachingsessies kan je gelijk aan de slag in je dagelijks leven. Ook in het bedrijfsleven geef ik regelmatig coachingssessies, advies (over veiligheidsvraagstukken) en trainingen op het gebied van mindset en angstmanagement.

Ruinard Coaching Visie: Be the best to serve the rest. 
Visie is wat je in de toekomst wil zijn. We zijn al goed bezig gezien de resultaten die we boeken met clienten. We doen er alles aan om het beste te geven aan onze clienten! Opleidingen, bijscholingen, ervaring opdoen enzovoort. Zo kunnen we jou ons beste bieden!

Ruinard Coaching Missie: Make people fitter and safer, mentally as well as physically. 

Ruinard Coaching & Advies werkt met een team van ervaren, kundige coaches. De trainers/coaches zijn op diverse gebieden ervaringsdeskundig en hebben elke hun eigen kwaliteit. Ons doel voor jou: Iets wat eerst je leven beheerst, steeds meer op de achtergrond laten raken. Jij kan weer eigen keuzes maken en vooruit kijken. Je zit lekkerder in je vel!

Wij zijn CRKBO gecertificeerd (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en een officiële Blauer Tactical Affiliate voor het S.P.E.A.R., Personal Defense Readiness en Be Your Own Bodyguard. 

Arjan Ruinard
Ruinard Coaching & Advies